Oecumenische avondgebeden in de Adventstijd

Het is al heel wat jaren een goede gewoonte om in de advent oecumenische avondgebeden of vespers te houden in de Dorpskerk.

Met deze vespers, die gekenmerkt worden door een sobere liturgie van ongeveer een half uur, bereiden we ons voor op het komende Kerstfeest.
Naast zingen, lezingen en gebeden is stilte een belangrijk onderdeel van deze korte viering. Heel rustig samen bidden en zingen en stil zijn en zo ook even innerlijk stil, rustig en vredig worden om te kunnen bezinnen op ons leven en mens-zijn in deze tijd.
Komt u, kom jij ook eens meebidden en luisteren naar de stilte in jezelf om daardoor even weer te ontdekken wie en wat echt belangrijk is in je leven?
Het is één van de mooiste cadeautjes die je aan jezelf kunt geven in deze jachtige en onrustige tijd.
Iedereen, jong en oud(er) is van harte welkom, we kijken er naar uit om jullie te ontmoeten.

De avondgebeden zijn op de volgende datums;
- Vrijdagavond  30 november;
- Vrijdagavond    7 december;
- Zaterdagavond  15 december;
- Vrijdagavond  21 december.
De gebeden vinden plaatst van 19.30 - 20.00 uur.

Namens de werkgroep oecumenische avondgebeden, Lammie In 't Veld

datum en tijdstip 19-07-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. J. van der Steeg
datum en tijdstip 19-07-2019 om 19:00 uur