Oecumenische Avondgebeden in de veertigdagentijd

Stapstenen op weg naar Pasen
Oecumenische Avondgebeden in de veertigdagentijd

Kerst en oud en nieuw lijken nog maar zo kort geleden en toch staat (de vroege) Pasen al weer voor de deur. Als voorbereiding op dit feest is de veertigdagentijd die er aan voorafgaat traditiegetrouw een periode van bezinning, inkeer en vasten.

Wilt u zich ook graag even terugtrekken uit de drukte van deze jachtige tijd en u in alle rust bezinnen op de betekenis van Pasen, dan nodigen we u uit voor de oecumenische avondgebeden of vespers.
Dit zijn korte vieringen van ongeveer een half uur, waarin we even tot rust kunnen komen in de stilte van de oude Dorpskerk en ons kunnen bezinnen op ons leven en ons mens-zijn in deze wereld. Het kan inspirerend en verdiepend zijn om eens zo’n moment van bezinning en stilte mee te maken.
Misschien kent u deze vieringen al en bent u een trouwe bezoeker, dan is dit stukje voor u alleen maar een herinnering. Maar misschien hebt u er ook nog nooit van gehoord, dan hopen we dat uw belangstelling is gewekt.
In beide gevallen bent u van harte welkom op vrijdagavond 15 en 22 februari, 1, 8, 15 en 22 maart en zaterdag 30 maart van 19.30-20.00 uur in de Dorpskerk in Olst.

Lammie In ’t Veld,
Werkgroep oecumenische avondgebeden.

datum en tijdstip 20-01-2020 om 10:00

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer