Oecumenische viering in Boskamp op 15 juni

.
Oecumenische viering in Boskamp op 15 juni

Op zondag 15 juni a.s. is er om 10.00 uur weer een oecumenische viering. Dit in de RK Willibrordkerk in Boskamp.
Voorgangers zijn ds. Henk Jan Damstra en pastoraal werkster Clazien Broekhuis. Medewerking wordt verleend door koor Ardente.

De eerste zondag na Pinksteren wordt ook wel Drievuldigheidszondag of Trinitatis genoemd. Dit feest van de Drievuldigheid vat alle geheimen van God samen: de verbondenheid, de verscheidenheid en eenheid van Schepper, Verlosser en Trooster.

Als gelovigen van Olst en Boskamp willen we op deze zondag onze dankbaarheid over de schepping, de verlossing en de troost van onze Drie-ene God weer met elkaar vieren in één kerk.
U / jij bent van harte welkom! Het is elke keer weer de moeite waard om elkaar te ontmoeten en ons ‘samen Christen zijn’ te ervaren!
En voor de kinderen is er, ook tijdens deze viering in een andere kerk, toch een kindernevendienst, zodat ook zij hun zondag kunnen beleven.
Na de viering is er in parochiezaal ‘De Hoeksteen’ weer gelegenheid om nog verder van gedachten te wisselen, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee.

Werkgroep oecumene.
Lammie In ‘t Veld