Oecumenische viering in Olst op 26 mei

gitaargroep Kithara
Oecumenische viering in Olst op 26 mei

Op zondag 26 mei a.s. is er om 10 uur weer een oecumenische viering.
Dit in de Dorpskerk in Olst.
Voorgangers zijn: diaken Marc Brinkhuis en ds. Henk Jan Damstra.
Medewerking wordt verleend door de uit 4 vrouwen bestaande gitaargroep ‘Kithara’ uit Oldebroek. Deze groep zal met zang en gitaarspel een mooie en inspirerende bijdrage leveren aan deze viering.

De eerste zondag na Pinksteren wordt ook wel Drievuldigheidszondag of Trinitatis genoemd. Op deze dag staan we stil bij het mysterie van de Ene God in Drie Personen.
Dat mysterie valt moeilijk uit te leggen, maar het sleutelwoord voor wie iets van de Heilige Drie-eenheid wil begrijpen, is verbondenheid. Verbondenheid in de Geest tussen Vader en Zoon, verbondenheid in de Geest tussen God en mensen. Want God heeft iets met mensen en Hij heeft zich daarom door Zijn Geest met ons verbonden. En wie zich van deze band met zo’n nabije God bewust is, kan de wereld en het leven met al zijn vreugde en verdriet, aan. Als kerken van Olst en Boskamp willen we onze dankbaarheid over deze verbondenheid tussen God en mensen samen vieren in één kerk.

U / jij bent van harte welkom, het is de moeite waard om elkaar op deze dag te ontmoeten! En na de dienst is er in De Bastiaan gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee verder van gedachten te wisselen.

Werkgroep oecumene,
Lammie In ‘t Veld.

Gitaargroep Kithara

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 29-03-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 29-03-2019 om 13.30 uur

Vierde oecumenisch avondgebed in de Veertigdagentijd
datum en tijdstip 29-03-2019 om 19:30 uur

datum en tijdstip 31-03-2019 om 10:00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.