Oecumenische viering op zondag 16 november

.
Oecumenische viering op zondag 16 november
Willibrordzondag is van oudsher de zondag van de oecumene omdat de Heilige Willibrord in het jaar 690 in onze streken het toen nog onverdeelde christelijke geloof kwam verkondigen. Op deze dag willen we met elkaar vieren wat ons als christenen aan de basis verbindt, want juist van uit die geloofsbasis verlangen we toch naar contact en eenheid met alle mensen.

Dat is niet altijd even gemakkelijk, omdat er in de loop der tijd verschillende uitingen en vormen van geloof zijn ontstaan. Maar ons verlangen naar verbinding geeft ons de moed om op zoek te gaan naar wat de ander beweegt en daardoor samen weer iets te ervaren van het blijde geloof van de eerste christenen.

We hopen dan ook van harte om u te ontmoeten op zondag 16 november in de Therisiakerk. Aanvang van de dienst is 10.00 uur.

De voorgangers zijn pastoraal werker Leo Geurts en ds. Henk Jan Damstra.
Zangkoor Fitis uit Wijhe verleend medewerking aan deze dienst.

Werkgroep Oecumene, Lammie In ’t Veld

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.