Open Monumentendag 2012; een impressie.

Een zeer tevreden Ds Wiegers
Open Monumentendag 2012; een impressie.
Monumentendag 2012 viel op een mooie zaterdag begin September. De kerk was open en de bezoekers kon den genieten van een (bijna continue) orgelconcert gegeven door Wim de Just. Er bestond de mogelijkheid om "verzoeknummers" aan te vragen welke indien mogelijk bijna terstond gespeeld werden.
Zo rond het middaguur sprak de redactie een enthousiaste Ds Wiegers die vertelde dat er op dat ogenblik al meer bezoekers geteld waren dan het gehele weekend in het voorgaande jaar.
Tevens was in de kerk natuurlijk nog de expositie te zien van Br Vincentius.

En na een bezoek aan de "open kerk" was het voor veel mensen een logische gang naar de Jam en Chutneymarkt op het Kerkplein en in de Bastiaan om de inwendige mens te laven.

Kortom : een zeer geslaagde dag !

Zondagsdienst met Viering Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10:00 uur