Paasgroetenactie 2014

.
Paasgroetenactie 2014

Vanuit heel de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar weer een Paasgroet aan gevangenen in binnen- en buitenland en aan mensen en organisaties van de groetenlijst van Amnesty International. De paasgroetenkaarten zijn gemaakt door gedetineerden. Die in een project werkten aan het thema de veertigdagen tijd: ‘Zoek de stilte, ontdek wat je beweegt’. Ook wij doen mee aan de Paasgroetenactie.

Na deze dienst van 6 april hebt u een kaart mee kunnen nemen. Verzoek aan u om deze zondag 13, maandag 14 april of kort daarna te versturen.
Voor gedetineerden is het bemoedigend, als ze kaarten krijgen, zeker als daar ook nog iets persoonlijks op staat. Ook al weet u niet precies, wie deze kaart ontvangt, vanwege de privacy, toch mag u ervan overtuigd zijn, dat het feit, dat er om hen gedacht wordt, gedetineerden erg goed doet. Vermeld ook zeker uw naam op de kaart, want dit maakt de kaart persoonlijk en wordt het een echte hartelijke groet. Vermeld niet uw adres op de kaart.

Ook de mensen en organisaties, die zich inzetten voor mensenrechten wereldwijd, voelen zich altijd gesteund door kaarten en brieven. Het is vaak werk van lange adem, en het is moeilijk werk, als je voortdurend bedreigt wordt. Maar het doet goed als mensen je door een kaart een hart onder de riem steken.

Dit jaar sturen we Engels- en Spaanstalige kaarten. Hieronder enkele teksten ter bemoediging voor op de Spaans- en Engelstalige kaarten;
  • U bent in onze gedachten. Heb moed, u wordt niet vergeten.
  • Engels: Our thoughts are with you. Have courage, you are not forgotten.
  • Spaans:: Estamos pensando en ti. Ten courage, no te olvidaremos.
  •  Onze beste wensen, ook voor de toekomst. Verlies de hoop niet.
    • Engels: Our good wishes, for now and the future, are with you. Do not lose hope.
    • Spaans: Nuestros mejores deseos, también en el futuro. No pierda la esperanza.

Wilt u meer weten over de actie, kijk dan op www.kerkinactie.nl/paasgroetenactie
We hopen, dat velen van u Paasgroeten zullen versturen!

Namens de diakonie, Eline Kuiper

Gemeentemaaltijd/Samen aan tafel in De Bastiaan
datum en tijdstip 21-03-2019 om 18.00 uur, deur open om 17.45 uur

datum en tijdstip 22-03-2019 om 13.30 uur

Derde oecumenisch avondgebed in de Veertigdagentijd
datum en tijdstip 22-03-2019 om 19:30 uur

Kerkschooldienst
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.