Paasproject over David Paasproject over David

Het paasproject gaat over David. Hij was een koning, maar ook een herder. Hij kon vrolijk zijn, maar ook verdrietig.
Hij was wel een koning, maar deed ook wel eens wat verkeerd.
Samen met de kinderen gaan we nadenken over Jezus als zoon van David.

Elke zondag praten we met de kinderen eerst even over de intocht van Jezus in Jeruzalem.
Wat betekent het eigenlijk, als je roept dat Jezus de zoon van David is?

De projectverbeelding is een grote palmtak. De verhalen die deze weken verteld worden vinden een plekje op de bladeren. Zo brengen we steeds meer in beeld wat de mensen Jezus toeriepen en toejuichten bij zijn intocht in Jeruzalem.
In alle verhalen zien we dat er door verdriet en ellende heen een nieuw begin wordt gemaakt: er is toch steeds weer nieuw leven mogelijk.

Op eerste paasdag is er kindernevendienst voor de groepen 1 tot en met 4

klik op de tekening voor de kleurplaat.

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.