Paaswake en paasontbijt Paaswake en paasontbijt

In de hele nacht van 7/8 april voor de paasmorgen zal er weer worden gewaakt. Al een heel lange traditie in Olst. In die nacht zullen Bijbelgedeelten worden gelezen, die ons iets van de geschiedenis naar Pasen toe zullen laten ontdekken.
Daar zijn wakers voor nodig. Er heeft zich al een aantal mensen opgegeven, maar er kunnen nog mensen ingeroosterd worden.
De paaswake wordt afgesloten met een ochtendgebed dat op zondag 8 april om 6.30 uur begint.
Om 6.58 uur komt de zon op. Dan wordt de nieuwe paaskaars binnengedragen. Onze organist speelt dan het Halleluja van Händel.
U kunt alles meebeleven. Voor het ochtendgebed hoeft u zich niet aan te melden.
Voor de paaswake kan men zich aanmelden bij Cees Vonk, tel. 0570-562147 of via e-mail;

Paasontbijt
Aansluitend aan de paaswake is men welkom bij het paasontbijt in De Bastiaan. Daar hoeft men zich niet voor op te geven. We delen wat er is…

datum en tijdstip 19-07-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. J. van der Steeg