Paaswake en paasontbijt Paaswake en paasontbijt

In de hele nacht van 7/8 april voor de paasmorgen zal er weer worden gewaakt. Al een heel lange traditie in Olst. In die nacht zullen Bijbelgedeelten worden gelezen, die ons iets van de geschiedenis naar Pasen toe zullen laten ontdekken.
Daar zijn wakers voor nodig. Er heeft zich al een aantal mensen opgegeven, maar er kunnen nog mensen ingeroosterd worden.
De paaswake wordt afgesloten met een ochtendgebed dat op zondag 8 april om 6.30 uur begint.
Om 6.58 uur komt de zon op. Dan wordt de nieuwe paaskaars binnengedragen. Onze organist speelt dan het Halleluja van Händel.
U kunt alles meebeleven. Voor het ochtendgebed hoeft u zich niet aan te melden.
Voor de paaswake kan men zich aanmelden bij Cees Vonk, tel. 0570-562147 of via e-mail;

Paasontbijt
Aansluitend aan de paaswake is men welkom bij het paasontbijt in De Bastiaan. Daar hoeft men zich niet voor op te geven. We delen wat er is…

datum en tijdstip 20-01-2020 om 10:00

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer