Pannenkoekendag 2013

Dat wordt weer smikkelen en smullen!
Pannenkoekendag 2013

Op zaterdag 12 oktober 2013 kunt u weer smikkelen en smullen van onze overheerlijke pannenkoeken. Hiervoor wordt De Bastiaan omgetoverd tot een restaurant waar u gezellig kunt zitten en eten.

Er staan diverse soorten pannenkoeken op het menu, waarvan “De Bastiaan-pannenkoek” een culinair hoogstandje is.
Het “eigen personeel” voorziet u daarbij graag van een lekker drankje.
Ook als u alleen bent, hoeft u niet alleen te eten. Aanschuiven mag!
Parkeerruimte is er volop en het station is dichtbij.
De openingstijden zijn van 11.30 – 19.30 uur.

Als u niet in de gelegenheid bent om in ons gezellige restaurant te komen eten, kunt u uw pannenkoeken ook komen afhalen. Eventueel kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven
(tel.nr: 0570-562008).
Van de verkoop van iedere pannenkoek gaat €1,00 naar een goed doel in Olst. De diaconie buigt zich nog over de definitieve bestemming.
De overige opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de kerkelijke gebouwen.

Voor de invulling van het “eigen personeel” zijn veel vrijwilligers nodig. Helpt u mee om van deze dag een succes te maken? U kunt zich opgeven bij Hans Drost (tel. nr.: 0570-564408 of via de e-mail ).
Ook maatschappelijke stagiaires kunnen zich aanmelden!
Graag bij uw aanmelding aangeven wanneer u beschikbaar bent (vrijdagavond, zaterdag-
morgen, zaterdagmiddag of zaterdagavond.

datum en tijdstip 20-01-2020 om 10:00

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer