Pannenkoekendag op zaterdag 11 oktober

.
Pannenkoekendag op zaterdag 11 oktober
Heeft u zaterdag 11 oktober a.s. al in uw agenda genoteerd ? U kunt dan weer smikkelen en smullen van onze overheerlijke pannenkoeken. Wij toveren De Bastiaan om tot een gezellig pannenkoekenrestaurant.

Er staan diverse soorten pannenkoeken op het menu. Vorig jaar was de “De Bastiaanpannenkoek” een succes maar dit jaar introduceren wij de “BoerenBastiaan-pannenkoek”. Laat u door deze speciale pannenkoek verrassen !!

Het “eigen personeel” voorziet u daarbij graag van een lekker drankje. Ook als u alleen bent, hoeft u niet alleen te eten. Aanschuiven mag !!
Het restaurant is geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur. Parkeerruimte is er volop en het station is dichtbij.

Als u niet in de gelegenheid bent om in ons gezellige restaurant te komen eten, kunt u uw pannenkoeken ook komen afhalen.

Van de verkoop van iedere pannenkoek gaat €1,- naar het Noaberhuus.  Het Noaberhuus zorgt voor laagdrempelige ontmoetingspunten voor alle bewoners van de gemeente Olst-Wijhe en is dus voor alle gezindten. Het Noaberhuus zou graag over apparatuur beschikken om zelf  informatiemateriaal te kunnen maken met als doel zoveel mogelijk burgers te bereiken.
De overige opbrengst is bestemd voor het rijksmonument, de Dorpskerk.

Online oecumenische dienst
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00