Pelgrimeren Geert Grootepad

.
Pelgrimeren Geert Grootepad
In het kader van onze samenwerking Klein Salland trekken de voorgangers de wandelschoenen weer aan en nodigen je uit om met hen op zaterdag 3 januari 2015 het tweede deel te lopen van het Geert Grootepad. Deze tocht, in het voetspoor van de moderne devotie, loopt van Deventer naar Zwolle.

Het eerste deel, van Deventer tot Diepenveen, is met succes gelopen op zaterdag 20 september. Het is een mooie gelegenheid om samen wat te doen en elkaar te ontmoeten!

Onze tweede etappe zal zijn van Diepenveen naar Olst.

We starten om 9.15 uur in De Bastiaan in Olst met een kop koffie en luisteren naar een verhaal. Daarna reizen we met de bus naar Diepenveen en vandaar lopen we terug naar Olst.

Aanmelding: Ds. Martje Veenstra-Oving, tel.nr.: 0570-545842 of email: .

Kosten: koffie en reiskosten van eventueel bus of auto.

datum en tijdstip 23-08-2019 om 13.30 uur

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 24-08-2019 om 13.30 uur

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30 uur