Pelgrimstocht op zondag 6 oktober

Op zondag 6 oktober houden we de jaarlijkse pelgrimsreis. We beginnen die zondagochtend met een kerkdienst in de Nicolaaskerk in Wijhe. Aanvang van de dienst is om 10.00 uur.
Na de kerkdienst lopen wij onder leiding van Herman Menkveld de pelgrimstocht. Onderweg zullen we aandacht besteden aan de natuur, elkaar en het geloof.

Omdat wij de kerkdienst vieren in de kerk van Wijhe, betekent dat er in de Dorpskerk in Olst geen dienst is. Vorig jaar was het andersom, nu gaan wij vanuit Olst naar de kerkdienst in Wijhe. De kerk van Wijhe is prima per trein en een bijbehorende korte wandeling te bereiken.
Een aantal auto’s zal op het Kerkplein klaar staan voor wie niet per trein reist, voor wie geen eigen vervoer heeft en voor wie het gezellig vindt om samen te reizen.

Na de dienst is er eerst koffie en thee. Daarna beginnen we aan de pelgrimstocht en wie mee wil, is van harte welkom. We lopen de tocht onder leiding van Herman Menkveld, die de omgeving van Olst en Wijhe als geen ander kent. Ieder jaar probeert Herman een traject uit te stippelen dat voor de lopers nieuw is. Dit jaar komt het zo uit dat we ook weer in Wijhe de tocht zullen afsluiten. Eten en drinken mag iedereen zelf meenemen en als het goed is, worden we onderweg een keer voorzien van koffie en thee.

Al met al een mooie gelegenheid om als gemeenten van Olst en Wijhe elkaar beter te leren kennen en om meteen kennis te maken met de nieuwe predikante van Wijhe, ds. Martje Veenstra.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020