Pelgrimstocht op zondag 6 oktober

Op zondag 6 oktober houden we de jaarlijkse pelgrimsreis. We beginnen die zondagochtend met een kerkdienst in de Nicolaaskerk in Wijhe. Aanvang van de dienst is om 10.00 uur.
Na de kerkdienst lopen wij onder leiding van Herman Menkveld de pelgrimstocht. Onderweg zullen we aandacht besteden aan de natuur, elkaar en het geloof.

Omdat wij de kerkdienst vieren in de kerk van Wijhe, betekent dat er in de Dorpskerk in Olst geen dienst is. Vorig jaar was het andersom, nu gaan wij vanuit Olst naar de kerkdienst in Wijhe. De kerk van Wijhe is prima per trein en een bijbehorende korte wandeling te bereiken.
Een aantal auto’s zal op het Kerkplein klaar staan voor wie niet per trein reist, voor wie geen eigen vervoer heeft en voor wie het gezellig vindt om samen te reizen.

Na de dienst is er eerst koffie en thee. Daarna beginnen we aan de pelgrimstocht en wie mee wil, is van harte welkom. We lopen de tocht onder leiding van Herman Menkveld, die de omgeving van Olst en Wijhe als geen ander kent. Ieder jaar probeert Herman een traject uit te stippelen dat voor de lopers nieuw is. Dit jaar komt het zo uit dat we ook weer in Wijhe de tocht zullen afsluiten. Eten en drinken mag iedereen zelf meenemen en als het goed is, worden we onderweg een keer voorzien van koffie en thee.

Al met al een mooie gelegenheid om als gemeenten van Olst en Wijhe elkaar beter te leren kennen en om meteen kennis te maken met de nieuwe predikante van Wijhe, ds. Martje Veenstra.

datum en tijdstip 19-07-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. J. van der Steeg
datum en tijdstip 19-07-2019 om 19:00 uur

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel