wo 19 november 2014

Philomena

Locatie:
 ’t Langhuus in Wijhe

Een aangrijpende film over Philomena Lee raakt die als tiener in 1952 zwanger in Ierland. Ze wordt naar een klooster gestuurd om verzorgd te worden. Wanneer haar kind een peuter is wordt hij door de nonnen voor adoptie naar Amerika gestuurd. Philomena gaat de daaropvolgende 50 jaar op zoek naar hem. Wanneer ze Martin Sixsmith, een vermoeide, cynische journalist, ontmoet vertrekken ze samen naar Amerika om hem te zoeken.

Een verhaal dat we de laaste jaren rondom misbruik en misstanden in de kinderzorg denken te kennen, maar hier op bijzondere wijze wordt uitgewerkt. Judy Dench speelt de hoofdrol.

Ondere leiding van pastoor L. Geurts

datum en tijdstip 19-07-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. J. van der Steeg
datum en tijdstip 19-07-2019 om 19:00 uur