Schoolkerkdienst van 11 november 2012 Schoolkerkdienst van 11 november 2012

Op zondag 11 november was er een schoolkerkdienst. Dit was een kerkdienst die geheel voor en met kinderen was ingevuld.

Het thema van de dienst was: “Kleur in de kerk”. Dit naar aanleiding van het verhaal van Noach.
Daarom stonden de kleuren van de regenboog centraal tijdens de gehele dienst.
Dit werd uitgebeeld in een kleurentoneelstuk tijdens de overdenking en met de liedjes “Alle kleuren van de regenboog” en “Hallo wereld”.

Tijdens de collecte zorgden de kinderen van de schoolkerkdienst voor een mooi schouwspel. Dit door ronddraaiende paraplu’s. Zie de foto.

(wil je de foto groter zien, klik er dan op)

datum en tijdstip 03-04-2020 om 13:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020