Schoolkerkdienst van 11 november 2012 Schoolkerkdienst van 11 november 2012

Op zondag 11 november was er een schoolkerkdienst. Dit was een kerkdienst die geheel voor en met kinderen was ingevuld.

Het thema van de dienst was: “Kleur in de kerk”. Dit naar aanleiding van het verhaal van Noach.
Daarom stonden de kleuren van de regenboog centraal tijdens de gehele dienst.
Dit werd uitgebeeld in een kleurentoneelstuk tijdens de overdenking en met de liedjes “Alle kleuren van de regenboog” en “Hallo wereld”.

Tijdens de collecte zorgden de kinderen van de schoolkerkdienst voor een mooi schouwspel. Dit door ronddraaiende paraplu’s. Zie de foto.

(wil je de foto groter zien, klik er dan op)

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.