Schoolkerkdienst van 11 november 2012 Schoolkerkdienst van 11 november 2012

Op zondag 11 november was er een schoolkerkdienst. Dit was een kerkdienst die geheel voor en met kinderen was ingevuld.

Het thema van de dienst was: “Kleur in de kerk”. Dit naar aanleiding van het verhaal van Noach.
Daarom stonden de kleuren van de regenboog centraal tijdens de gehele dienst.
Dit werd uitgebeeld in een kleurentoneelstuk tijdens de overdenking en met de liedjes “Alle kleuren van de regenboog” en “Hallo wereld”.

Tijdens de collecte zorgden de kinderen van de schoolkerkdienst voor een mooi schouwspel. Dit door ronddraaiende paraplu’s. Zie de foto.

(wil je de foto groter zien, klik er dan op)

datum en tijdstip 19-07-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. J. van der Steeg
datum en tijdstip 19-07-2019 om 19:00 uur