Oecumenische startzondag in Olst

.
Oecumenische startzondag in Olst
Vieren – koffiedrinken – zangworkshop – samen eten!

Op zondag 14 september a.s. wordt om 10.00 uur in de Protestantse Dorpskerk in Olst weer een oecumenische viering gehouden. De voorgangers zijn pastoraal werkster mevr. Clazien Broekhoff en ds. Henk Jan Damstra. Zanggroep Simpel6 verleent muzikale medewerking.
We gaan met elkaar nadenken over het thema ‘vergeving’.

Hoeveel we daar over willen horen hangt van onszelf af, over hoe goed of minder goed we over onszelf denken. Maar iedereen heeft in zijn of haar leven wel te maken met vergeven en vergeven worden, gewoon omdat we feilbare mensen zijn. Als gelovigen zullen we elkaar daarbij kunnen helpen en tegemoet kunnen komen om zo de (A)ander werkelijk te ontmoeten.
Na de viering drinken we met elkaar koffie in de Bastiaan.
Daarna zal er in de kerk een hele mooie zangworkshop worden gehouden voor jong en oud(er). Deze zal geleid worden door dhr. Hennie Zuiderwijk, dirigent van o.a. de koren Ardente en Nobiz. Hierin gaan we met elkaar oefenen en u zult merken dat we al heel snel iets heel moois kunnen zingen.
Na deze workshop is er nog gelegenheid om samen soep en een broodje te eten en daarmee ronden we deze oecumenische ochtend af.

Iedereen is ook van harte welkom voor het eten! Om niet tekort te komen horen we graag even van te voren of u mee-eet. U kunt dat melden bij Arja van Aken (0570-563134) of Lammie In ‘t Veld (06-57038176).

We zien u graag!
Werkgroep Oecumene

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 21-05-2019 om 20:15 uur

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.