Oecumenische Startviering

Wanneer: zondag 15 september om 10.00 uur.

Thema: “Met hart en ziel geloven”

Voorgangers: ds. Henk Jan Damstra en Lammie in ‘t Veld.

Muzikale medewerking: R.K. kerkkoor Boskamp o.l.v. de heer Hein Hunneman.

Het is de laatste jaren een goede gewoonte geworden om aan het begin van het winterseizoen als gezamenlijke kerken van Olst en Boskamp een oecumenische viering te houden. Op deze zondag ontmoeten we elkaar weer en vieren we samen wat ons als christenen verbindt: de taal van het geloof in een God die van mensen houdt. Hij gelooft in mensen, in óns, en daarom mogen wij met hart en ziel in Hem en onze medemensen geloven. Daarover gaat het in deze viering waaraan ook de leden van de jongerenpastoraatgroep hun medewerking zullen verlenen. Zij laten in hun bijdrage zien wat ‘met hart en ziel geloven’ voor mensen kan betekenen.
Voor de kleintjes is er een mogelijkheid voor oppas en voor de kinderen is er een kindernevendienst.

Na de kerkdienst kan er in de vernieuwde parochiezaal nagepraat worden onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Dan zullen ook de kerkelijke activiteiten van het winterseizoen worden gepresenteerd.
Na de koffie zijn er mogelijk nog wat (beperkte) activiteiten voor jong en oud(er) maar de invulling daarvan is op het moment nog niet definitief bekend.

Komt u, kom jij ook??
Het wordt vast een mooie zondagochtend!

Werkgroep Oecumene Olst / Boskamp

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.