Oecumenische Startviering

Wanneer: zondag 15 september om 10.00 uur.

Thema: “Met hart en ziel geloven”

Voorgangers: ds. Henk Jan Damstra en Lammie in ‘t Veld.

Muzikale medewerking: R.K. kerkkoor Boskamp o.l.v. de heer Hein Hunneman.

Het is de laatste jaren een goede gewoonte geworden om aan het begin van het winterseizoen als gezamenlijke kerken van Olst en Boskamp een oecumenische viering te houden. Op deze zondag ontmoeten we elkaar weer en vieren we samen wat ons als christenen verbindt: de taal van het geloof in een God die van mensen houdt. Hij gelooft in mensen, in óns, en daarom mogen wij met hart en ziel in Hem en onze medemensen geloven. Daarover gaat het in deze viering waaraan ook de leden van de jongerenpastoraatgroep hun medewerking zullen verlenen. Zij laten in hun bijdrage zien wat ‘met hart en ziel geloven’ voor mensen kan betekenen.
Voor de kleintjes is er een mogelijkheid voor oppas en voor de kinderen is er een kindernevendienst.

Na de kerkdienst kan er in de vernieuwde parochiezaal nagepraat worden onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Dan zullen ook de kerkelijke activiteiten van het winterseizoen worden gepresenteerd.
Na de koffie zijn er mogelijk nog wat (beperkte) activiteiten voor jong en oud(er) maar de invulling daarvan is op het moment nog niet definitief bekend.

Komt u, kom jij ook??
Het wordt vast een mooie zondagochtend!

Werkgroep Oecumene Olst / Boskamp

Kerkdienst in Het Averbergen met ds. M. Heule
datum en tijdstip 17-01-2020 om 19:00 uur

Oecumenische Dienst Kerk Boskamp
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00 uur

datum en tijdstip 20-01-2020 om 10:00

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer