Tentoonstelling in de Dorpskerk over de Dorpskerk te Olst

Tentoonstelling naar aanleiding van het boek Kerkplein 1
Tentoonstelling in de Dorpskerk over de Dorpskerk te Olst

Van 1 juni t/m 31 augustus 2013, op de vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur is er een tentoonstelling in de Dorpskerk.
Dit naar aanleiding van het boek 'Kerkplein 1 Olst' dat op 5 december 2012 is verschenen.

Een deel van de foto's, documenten en anekdotes die niet in het boek gepubliceerd zijn, worden dan in beeld gebracht. Bijvoorbeeld het verhaal over de verdwenen orgelpijp.

De toegang is gratis.

De samenstellers van de tentoonstelling, Irene en Tom Smeenk, Nancy Hippe en Gerrit Koldewijn wensen u een interessante rondgang langs de panelen in het koor van de Dorpskerk.

De samenstellers van de tentoonstelling. Vlnr, Nancy Hippe, Irene Smeenk en Tom Smeenk. Gerrit Koldewijn ontbreekt hier op deze foto.

datum en tijdstip 16-09-2019 om 10:00

datum en tijdstip 20-09-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. L. in 't Veld
datum en tijdstip 20-09-2019 om 19:00 uur