Tentoonstelling in de Dorpskerk over de Dorpskerk te Olst

Tentoonstelling naar aanleiding van het boek Kerkplein 1
Tentoonstelling in de Dorpskerk over de Dorpskerk te Olst

Van 1 juni t/m 31 augustus 2013, op de vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur is er een tentoonstelling in de Dorpskerk.
Dit naar aanleiding van het boek 'Kerkplein 1 Olst' dat op 5 december 2012 is verschenen.

Een deel van de foto's, documenten en anekdotes die niet in het boek gepubliceerd zijn, worden dan in beeld gebracht. Bijvoorbeeld het verhaal over de verdwenen orgelpijp.

De toegang is gratis.

De samenstellers van de tentoonstelling, Irene en Tom Smeenk, Nancy Hippe en Gerrit Koldewijn wensen u een interessante rondgang langs de panelen in het koor van de Dorpskerk.

De samenstellers van de tentoonstelling. Vlnr, Nancy Hippe, Irene Smeenk en Tom Smeenk. Gerrit Koldewijn ontbreekt hier op deze foto.

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.