Tentoonstelling in de Dorpskerk over de Dorpskerk te Olst

Tentoonstelling naar aanleiding van het boek Kerkplein 1
Tentoonstelling in de Dorpskerk over de Dorpskerk te Olst

Van 1 juni t/m 31 augustus 2013, op de vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur is er een tentoonstelling in de Dorpskerk.
Dit naar aanleiding van het boek 'Kerkplein 1 Olst' dat op 5 december 2012 is verschenen.

Een deel van de foto's, documenten en anekdotes die niet in het boek gepubliceerd zijn, worden dan in beeld gebracht. Bijvoorbeeld het verhaal over de verdwenen orgelpijp.

De toegang is gratis.

De samenstellers van de tentoonstelling, Irene en Tom Smeenk, Nancy Hippe en Gerrit Koldewijn wensen u een interessante rondgang langs de panelen in het koor van de Dorpskerk.

De samenstellers van de tentoonstelling. Vlnr, Nancy Hippe, Irene Smeenk en Tom Smeenk. Gerrit Koldewijn ontbreekt hier op deze foto.

datum en tijdstip 27-01-2020 om 10:00

Rebible, ontdekking van vergeten bijbelverhalen
datum en tijdstip 29-01-2020 om 20:00 uur

Zondagsdienst | Kanselruil | Wesepenaren komen naar Olst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00 uur

Koffie-inn in de Bastiaan
datum en tijdstip 03-02-2020 om 10:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer