Veertigdagentijd 2017: steun voor het opleiden van sterke vrouwen op Papua

Op zondag 26 februari 2017 was mevr. Mirjam Boswijk onze gast. Zij is contactpersoon bij KerkinActie/ICCO voor het werk op Papua. Allereerst was er in de kerkdienst zang van de familie Roemajauw. Altijd weer bijzonder om te horen, dat dezelfde liederen in andere talen dezelfde boodschap uitdragen. Mee neuriën kon ook bij: ”Welk een vriend is onze Jezus”.
Na de dienst sprak Mirjam in De Bastiaan over het werk van P3W, ”Sterke vrouwen opleiden op Papua” . In 4 centra wordt bijzonder werk verricht. Training op het gebied van sociaalwerk, voorlichting over gezondheid, hoe te werken aan kerkopbouw, alfabetisering en nog veel meer. Met beelden via de beamer kwam Papua nu wel heel dichtbij.

datum en tijdstip 03-04-2020 om 13:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020