Voorjaarscollecte project 40-dagen tijd Voorjaarscollecte project 40-dagen tijd

Gehandicapten in Birma kans op eigen inkomen

Gehandicapten behoren vaak tot de allerarmsten in Birma. Door hun handicap hebben zij nauwelijks toegang tot onderwijs, zorg en werk. Er zijn naar schatting 1,3 miljoen mensen in Birma die lichamelijk gehandicapt zijn. Ruim de helft is tussen de 16 en 65 jaar oud en in principe in staat om te werken. Zo’n twintig procent zijn kinderen tussen de 6 en 16 jaar, waarvan een groot deel niet naar school gaat.
Met de bijdrage van Kerk in Actie kunnen gehandicapten daar via vakonderwijs, financiële steun en medische zorg hun inkomsten en levensomstandigheden verbeteren.
Met uw bijdrage kunt u laten merken dat mensen, deze mensen, u ter harte gaan.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-07-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-07-2020 om 13:30 uur