Welkom bij de Protestantse Gemeente te Olst

Aan het kerkplein in Olst staan de Dorpskerk en het verenigingsgebouw De Bastiaan.
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Olst

De Protestantse Gemeente te Olst is een gastvrije gemeente die met een open oog en oor in de wereld wil staan. Wij vinden het belangrijk om een hechte, open en gastvrije gemeente te zijn. Daarom organiseren we naast de zondagse erediensten allerlei activiteiten die zorgen voor groei in het geloof, samenbinden en gemeenteopbouw. Een gemeente waar kinderen welkom zijn bij doop en avondmaal.

Op de site vindt u informatie over kerkdiensten, jeugdwerk, algemene en speciale activiteiten, voor jong en oud. Ook de geschiedenis van de Dorpskerk en het Van Oeckelenorgel komen aan bod.

datum en tijdstip 19-07-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. J. van der Steeg
datum en tijdstip 19-07-2019 om 19:00 uur

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel