Welkom bij de Protestantse Gemeente te Olst

Aan het kerkplein in Olst staan de Dorpskerk en het verenigingsgebouw De Bastiaan.
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Olst

De Protestantse Gemeente te Olst is een gastvrije gemeente die met een open oog en oor in de wereld wil staan. Wij vinden het belangrijk om een hechte, open en gastvrije gemeente te zijn. Daarom organiseren we naast de zondagse erediensten allerlei activiteiten die zorgen voor groei in het geloof, samenbinden en gemeenteopbouw. Een gemeente waar kinderen welkom zijn bij doop en avondmaal.

Op de site vindt u informatie over kerkdiensten, jeugdwerk, algemene en speciale activiteiten, voor jong en oud. Ook de geschiedenis van de Dorpskerk en het Van Oeckelenorgel komen aan bod.

datum en tijdstip 23-09-2019 om 10:00

datum en tijdstip 29-09-2019 om 10:00 uur