Zaterdag 10 oktober 2015 pannenkoekendag! Zaterdag 10 oktober 2015 pannenkoekendag!
Heeft u zaterdag 10 oktober a.s. al in uw agenda genoteerd ? U kunt dan weer smikkelen en smullen van onze overheerlijke pannenkoeken. De Bastiaan wordt opnieuw omgetoverd  tot een gezellig pannenkoekenrestaurant.

Er staan diverse soorten pannenkoeken op het menu. Vorig jaar was de “De BoerenBastiaanpannenkoek” een succes maar nu introduceren wij de “CV-pannenkoek”.  Laat u door deze speciale pannenkoek verrassen  !! Ook staat dit jaar de stapelpannenkoek op het menu. De stapelpannenkoek is kleiner en iets dunner dan de normale pannenkoek en kunt u per 10 bestellen tegen een speciale prijs. Ideaal voor gezinnen !! Kinderen mogen deze pannenkoek gaan versieren met diverse lekkernijen.

Het “eigen personeel” voorziet u daarbij graag van een lekker drankje. Ook als u alleen bent, hoeft u niet alleen te eten. Aanschuiven mag !!  Parkeerruimte is er volop en het station is dichtbij.

Als u niet in de gelegenheid bent om in ons gezellige restaurant te komen eten, kunt u uw pannenkoeken ook telefonisch bestellen (telefoonnr: 562008) en komen afhalen.

De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van een nieuwe verwarmingsinstallatie in de Dorpskerk.
Per verkochte pannenkoek gaat er EUR 1,00 naar het VOA* (Vrijwillige Ouderen Adviseurs)
Wie helpt ons mee om van deze dag een succes te maken ? We hebben nog veel vrijwilligers nodig. U kunt zich opgeven bij Hans Drost (tel.nr: 564408  of via e-mail) maar ook persoonlijk bij Hans Drost, Eline Kuiper, T.C.T. van de Poel en Corrie Jacobs. Ook de wat oudere kinderen kunnen zich aanmelden !!
Graag bij uw aanmelding aangeven wanneer u beschikbaar bent (vrijdagavond, zaterdagmorgen, zaterdagmiddag of zaterdagavond).

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.