Zaterdag 8 oktober 2016 pannenkoekendag! Zaterdag 8 oktober 2016 pannenkoekendag!
Hebt u zaterdag 8 oktober a.s. al in uw agenda genoteerd? U kunt dan weer smikkelen en smullen van onze overheerlijke pannenkoeken. De Bastiaan wordt opnieuw omgetoverd tot een gezellig pannenkoekenrestaurant.
Er staan diverse soorten pannenkoeken op het menu. Vorig jaar was de “CV-pannenkoek” een succes maar nu introduceren wij de “Spek-geitenkaaspannenkoek met appelsalade” Laat u door deze speciale pannenkoek verrassen! De kinderen kunnen ook weer hun eigen pannenkoek versieren!
Het “eigen personeel” voorziet u daarbij graag van een lekker drankje. Ook als u alleen bent, hoeft u niet alleen te eten. Aanschuiven mag!  Parkeerruimte is er volop en het station is dichtbij.
Als u niet in de gelegenheid bent om in ons gezellige restaurant te komen eten, kunt u uw pannenkoeken ook telefonisch bestellen (telefoonnr: 562008) en komen afhalen.
Van de opbrengst gaat er per verkochte pannenkoek € 1,00 naar “de Voedselbank”. De “rest” van de opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Dorpskerk.
Wie helpt ons mee om van deze dag een succes te maken ? We hebben nog veel vrijwilligers nodig. U kunt zich opgeven bij Hans Drost (tel.nr: 564408  of via de e-mail maar ook persoonlijk bij Hans Drost, Eline Kuiper, t.C.T. van de Poel en Corrie Jacobs. Ook de wat oudere kinderen kunnen zich aanmelden!
Graag bij uw aanmelding aangeven wanneer u beschikbaar bent (vrijdagavond, zaterdagmorgen, zaterdagmiddag of zaterdagavond). U kunt ook aangeven welke taken u het liefst zou uitvoeren (bediening, keuken e.d.).

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 21-05-2019 om 20:15 uur

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.