Zing met ons mee!

Welk lied wil je graag zingen?
Zing met ons mee!
Is er een lied dat je heel graag (weer) eens in de kerk wilt zingen? Of heb je een favoriet lied dat je gewoon niet vaak genoeg kunt zingen?
Op zondag 9 februari om 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de Dorpskerk voor een uur een uur lang samen zingen. Dit genietend van de geweldige akoestiek van de Dorpskerk. Wees allen welkom.

De muziekgroep Simple 6 verzorgt de muzikale begeleiding. De groep bestaat 3 zangeressen, 1 zanger, een gitarist en een pianist. Zij hebben al diverse keren hun medewerking verleend aan kerkdiensten.
Simple 6 stelt het zangprogramma graag met jullie samen. Het zingen van een lied uit het nieuwe liedboek behoort ook tot de mogelijkheden.
Geef het aan ons door. Wij studeren de liederen in en voegen er nog een aantal aan toe. We verheugen ons op een fijn uur samenzang.
Aanvang van deze avond is om 20.00 uur.

Reacties graag via het emailadres aan:

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.