Zing met ons mee!

Welk lied wil je graag zingen?
Zing met ons mee!
Is er een lied dat je heel graag (weer) eens in de kerk wilt zingen? Of heb je een favoriet lied dat je gewoon niet vaak genoeg kunt zingen?
Op zondag 9 februari om 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de Dorpskerk voor een uur een uur lang samen zingen. Dit genietend van de geweldige akoestiek van de Dorpskerk. Wees allen welkom.

De muziekgroep Simple 6 verzorgt de muzikale begeleiding. De groep bestaat 3 zangeressen, 1 zanger, een gitarist en een pianist. Zij hebben al diverse keren hun medewerking verleend aan kerkdiensten.
Simple 6 stelt het zangprogramma graag met jullie samen. Het zingen van een lied uit het nieuwe liedboek behoort ook tot de mogelijkheden.
Geef het aan ons door. Wij studeren de liederen in en voegen er nog een aantal aan toe. We verheugen ons op een fijn uur samenzang.
Aanvang van deze avond is om 20.00 uur.

Reacties graag via het emailadres aan:

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020