Zomertentoonstelling in de Dorpskerk

De Dorpskerk in Olst is gedurende de maanden juni, juli en augustus weer elke vrijdag- en zaterdagmiddag geopend. De bezoekers kunnen kijken naar een tentoonstelling van het Bijbels Museum in Amsterdam. Er zijn werken te zien van tekenaar/bijbelillustrator Bert Bouman. Hij maakte tekeningen bij een aantal verhalen uit het Oude Testament. De verhalen zijn: Schepping, Noach, David en Jona.
De kerk/expositie is telkens geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de openstelling wordt het van Oeckelen-orgel altijd bespeeld. Ook daarnaar kunt u komen luisteren. De tentoonstelling blijft aanwezig tot en met de jaarmarkt op 19 september.
Zie ook de publicatie uit het Nederlands Dagblad van 8 augustus 2015: Kinderbijbelkunst van Bijbels Museum voor even in Olst.

Oecumenische Dienst Kerk Boskamp
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00 uur

datum en tijdstip 20-01-2020 om 10:00

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer