Zondagmiddag... Wat te doen alleen?

Hebt u ook de ervaring dat met name in de wintertijd de zondagmiddag zo lang  kan duren?

Veel alleenstaanden/alleengaanden ervaren dat. Je gaat niet zo gemakkelijk bij mensen op bezoek, omdat die vaak al wat anders hebben. Familie, kinderen etc.

Om die middag wat te doorbreken wordt er elke tweede zondag van de maand een gezellige middag georganiseerd. U bent hiervoor van harte uitgenodigd in de Bastiaan aan het Kerkplein in Olst. Er kan gepraat worden, een spelletje doen, sjoelen, maar vooral gezelligheid brengen. Het is bedoeld voor alle mensen uit ons dorp die belangstelling hebben.
U hoeft zich niet op te geven, kom gewoon eens kijken tussen 14.00 en 17.00 uur. Om de kosten in de hand te houden vragen we wel een bijdrage van €3,- voor koffie/thee of iets anders.

De eerst volgende Zondagmiddag is op zondagmiddag 9 juni as.

Voor meer informatie;
mevr. J. Dijkstra, tel: 0570-561376
fam. Verkamman, tel: 0570-561651

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.