PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
‘A Ceremony of lessons and carols’ in de Dorpskerk

‘A Ceremony of lessons and carols’ in de Dorpskerk

Christmas Carols in de Dorpskerk.
Op vrijdag 14 december 2012  wordt in de Dorpskerk een ‘Ceremony of lessons and carols’ uitgevoerd door de Andriescantorij uit Amerongen. Dit optreden begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur.

Zowel de gezongen als de gelezen teksten zijn voornamelijk in het Engels. U ontvangt een boekje met alle teksten plus de vertalingen. Voor deze bijzondere gelegenheid is als begeleiding een orkest toegevoegd en worden ook sommige carols begeleid door trompet en orgel. Tevens wordt de Andriescantorij voor deze avond ondersteund met enkele professionele stemmen. U wordt regelmatig uitgenodigd om bekende liederen mee te zingen.
De slotcoupletten zijn extra feestelijk door de prachtige descants – bovenstemmen die door de sopranen van de cantorij worden gezongen.
Voor een ieder die houdt van een Engelse sfeer en van prachtige liederen, wordt dit een avond om volop te genieten.
De toegangsprijs is € 7,-. De netto-opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk.
‘Ceremony of lessons and carols’ wordt georganiseerd door de Stichting BOD in samenwerking met de Protestantse Gemeente te Olst
Vanwege de grote verwachte belangstelling voor de nog niet in Olst en omgeving bekende ‘Ceremony of lessons and carols’, wordt u aangeraden niet lang te wachten met reserveren.
Dit kan via email: olst.stichting.bod@gmail.com of tel.: 06-55577612.
 
Zie ook op de affiche voor informatie.
terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.