Advent-project 2014 van de kindernevendienst Advent-project 2014 van de kindernevendienst
Op de zondagen van advent horen we verhalen over 'verderkijkers', mensen die steeds verder kijken dan anderen. De volgende verderkijkers komen in deze periode in beeld: de deurwachter, Johannes de Doper, Jesaja, Maria, de herders en de wijzen.
Op de beamer zien we wekelijks de projectverbeelding van de verderkijker die centraal staat.

Voor de kleinste kinderen is een kleurboekje waarin ze zelf de verbeelding kunnen inkleuren. Ook is er tekst waarin de verhalen uit deze periode nagelezen kunnen worden. Zo kunnen de kinderen het verhaal zelf nog eens nalezen!

In de dienst  zal iedere zondag het projectlied gezongen worden: ‘Kijk eens in de verte’, op de melodie van ‘kijk eens om je heen’.

Namens de kerstcommissie van de nevendienst,
Doreen, Inelies, Yvonne

Hieronder enkele werkstukken waarmee de kinderen mee bezig zijn.

Zondagsdienst met muzikale medewerking van Simpel4
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-04-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 02-05-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 09-05-2021 om 10:00 uur

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2021

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2021

Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021