Alleen online kerkdiensten vanaf 14 december Alleen online kerkdiensten vanaf 14 december

Als kerkenraad hebben we helaas moeten besluiten om vanaf 14 december voor de rest van de lockdownperiode onze diensten alleen maar online te houden. Hiermee trekken we een lijn in Klein Salland: we zien het als onze verantwoordelijkheid om maximaal bij te dragen aan het terugdringen van het aantal corona besmettingen. Voor uitvaartdiensten wordt, indien gewenst, binnen de richtlijnen van het RIVM een uitzondering gemaakt.

De dienst kunt u volgen via www.kerkdienstgemist.nl
Voor het bekijken van de dienst geldt:
1. Ga naar de website www.kerkdienstgemist.nl
2. Vul in het balkje ‘zoek kerk’ Olst in.
3. Vervolgens kunt u een uitzending starten.

We hebben intussen al de nodige ervaring opgedaan met online diensten en hebben geconstateerd dat daar door velen dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Zo blijven we in verbinding in deze moeilijke periode en willen we u bemoediging en steun bieden.

Ondanks alles kijken we hoopvol naar 2021.

datum en tijdstip 24-01-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 14-02-2021 om 10:00 uur

Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021