Alleen online kerkdiensten en koffiedrinken met gebak Alleen online kerkdiensten en koffiedrinken met gebak

Als kerkenraad hebben we helaas moeten besluiten om voor de rest van de lockdown periode onze diensten alleen maar online te houden.
Hiermee trekken we een lijn in Klein Salland: we zien het als onze verantwoordelijkheid om maximaal bij te dragen aan het terugdringen van het aantal corona besmettingen. Voor uitvaartdiensten wordt, indien gewenst, binnen de richtlijnen van het RIVM een uitzondering gemaakt.

De dienst kunt u volgen via www.kerkdienstgemist.nl
Voor het bekijken van de dienst geldt:
1. Ga naar de website www.kerkdienstgemist.nl
2. Vul in het balkje ‘zoek kerk’ Olst in.
3. Vervolgens kunt u een uitzending starten.

Koffiedrinken na de dienst via Zoom zolang de Bastiaan dicht is
Van veel gemeenteleden horen we dat het koffiedrinken na de dienst gemist wordt.
Nu de lockdown verlengd is en de nieuwe variant ons noopt nog langer pas op de plaats te maken, is de werkgroep Nieuwe Kerkvormen met het initiatief gekomen om een koffiemeeting te organiseren na de dienst.
Zet zelf koffie. Maak het gezellig rond het beeldscherm en na de dienst kunt u de via de kerkmail verzonden link aanklikken en kunnen we elkaar ontmoeten in een digitale omgeving.
Het zal even wennen zijn, maar wij hopen dat het een bijdrage levert aan de verbondenheid met elkaar.
Hebt u nog nooit eerder meegedaan aan ontmoetingen via Zoom dan is het nodig een klein programma te downloaden. Als je de link aanklikt wordt daarom gevraagd.
Iedere maand wordt een link gestuurd via de mail (als uw e-mailadres bij de scriba bekend is).

Hartelijke groet namens de werkgroep Nieuwe Kerkvormen, Esther Coes.

Zondagsdienst met muzikale medewerking van Simpel4
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-04-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 02-05-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 09-05-2021 om 10:00 uur

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2021

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2021

Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021