PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Appostel Appostel

Binnenkort starten we in de Protestantse gemeente te Olst met een pilot digitaal collecteren. Dat betekent dat u uw collectebijdrage met uw smartphone of tablet kunt betalen. De vertrouwde manieren van bijdragen in de collectezak of via een bankoverschrijving blijven gewoon mogelijk. De app is dus een aanvulling op de bestaande mogelijkheden voor het regelen van uw financiële kerkzaken.
Het voordeel is dat u ook kunt bijdragen aan de collecte terwijl u niet bij de dienst in het kerkgebouw aanwezig bent, maar de dienst bijvoorbeeld via KerkTV volgt. Ook kunt u bijdragen na afloop van de dienst als u deze gemist heeft. Gewoon thuis of waar u ook bent.
In den lande zijn verschillende systemen voor digitaal collecteren beschikbaar. Binnen Klein Salland verband hebben we de keuze gemaakt dat we in Olst starten met een pilot met de app ‘Appostel’. Via deze app kunt u op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld digitaal giften doen voor de diaconie en de kerk, maar ook eenvoudig collectemunten bestellen. 
We zullen Appostel in het begin alleen inzetten om digitaal te collecteren. Dit kunnen we in de toekomst uitbreiden met andere financiële zaken zoals de Actie Kerkbalans.
Voor het downloaden van de app heeft u een smartphone of tablet nodig. U kunt Appostel downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android). 

U kunt de app nu al downloaden en koppelen aan de Protestantse gemeente te Olst. De komende tijd zijn nog bezig met de inrichting van de app, maar er kan binnenkort al wel digitaal aan de collecten worden deelgenomen.

Ten slotte: alle privacygevoelige informatie in Appostel is alleen inzichtelijk voor de mensen uit uw gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke informatie u wel en niet wilt delen binnen de app. Hiermee voldoet Appostel aan de AVG.
 
terug
 
 
 

Kerk Open in de Adventstijd
datum en tijdstip 04-12-2020 om 19:00 uur
meer details

Zondagsdienst - Tweede Advent
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10:00 uur
meer details

Gemeenteavond 8 december - aanmelden uiterlijk 5 december
datum en tijdstip 08-12-2020 om 19:30 uur
meer details

Kerk Open in de Adventstijd
datum en tijdstip 11-12-2020 om 19:00 uur
meer details

 
Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021
 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.