PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Creatief collecteren in Coronatijd Creatief collecteren in Coronatijd
Collecteren is dé manier om tijdens onze kerkdiensten te delen wat ons gegeven is, en samen te werken aan een wereld van gerechtigheid en vrede.
Nu er, met ingang van 10 mei a.s., online diensten in de Dorpskerk worden gehouden willen wij als Kerk collectes gaan houden, juist in deze moeilijke tijd van onzekerheid in isolatie. U begrijpt dat dit nu niet op de gebruikelijke manier kan, maar wel digitaal!!

U kunt  daarom uw bijdragen in 1  keer voor de gehele maand overmaken op de onderstaande bankrekeningnummers. 

Voor de maand mei worden onderstaande collectes gehouden:

De 1e collecte is, zoals gebruikelijk voor de diaconie, het sociale werk van de Kerk.
Deze collecte kunt u overmaken op het rekeningnummer van de diaconie:
NL50 RABO 0146 2601 20 t.n.v. Diaconie Olst. Wilt u er dan even bij vermelden:  algemeen ?

De 2e collecte is bestemd voor het plaatselijk kerkenwerk.
Deze collecte kunt u overmaken op het rekeningnummer van de Protestantse Gemeente Olst: NL19 RABO 0373 7093 82 t.n.v. Protestantse Gemeente Olst.

De eindcollecte voor de gehele maand mei is bestemd voor het Rode Kruis. Meer informatie over deze collecte vindt u in de eerstvolgende Kerkwijzer.  U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer:  NL50 RABO 0146 2601 20 t.n.v. Diaconie Olst met vermelding van Rode Kruis -actie corona-.
 
Voor alle 3 collectes geldt dat u eventueel gebruik kunt maken van uw collectemunten.  Deze kunt u in een envelop bij één van de ouderlingen of diakenen in de brievenbus doen. Op de envelop dan graag vermelden waarvoor de munten zijn bestemd.
terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 27-09-2020 om 10:00 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 04-10-2020 om 10:00 uur
meer details

Zondagsdienst, zondag Werelddiaconaat
datum en tijdstip 11-10-2020 om 10:00 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.