Creatief collecteren in Coronatijd Creatief collecteren in Coronatijd
Collecteren is dé manier om tijdens onze kerkdiensten te delen wat ons gegeven is, en samen te werken aan een wereld van gerechtigheid en vrede.
Nu er online diensten in de Dorpskerk worden gehouden willen wij als Kerk collectes gaan houden, juist in deze moeilijke tijd van onzekerheid in isolatie. U begrijpt dat dit nu niet op de gebruikelijke manier kan, maar wel digitaal!!

U kunt  daarom uw bijdragen bijvoorbeeld in 1  keer voor de gehele maand overmaken op de onderstaande bankrekeningnummers.

De 1e collecte is, zoals gebruikelijk voor de diaconie, het sociale werk van de Kerk.
Deze collecte kunt u overmaken op het rekeningnummer van de diaconie:
NL50 RABO 0146 2601 20 t.n.v. Diaconie Olst.

De 2e collecte is bestemd voor het plaatselijk kerkenwerk.
Deze collecte kunt u overmaken op het rekeningnummer van de Protestantse Gemeente Olst: NL19 RABO 0373 7093 82 t.n.v. Protestantse Gemeente Olst.

De eindcollecte kunt u overmaken op rekeningnummerop het rekeningnummer van de Protestantse Gemeente Olst: NL19 RABO 0373 7093 82 met vermelding van datum en doel van de collecte.

Voor alle 3 collectes geldt dat u eventueel gebruik kunt maken van uw collectemunten.  Deze kunt u in een envelop bij één van de ouderlingen of diakenen in de brievenbus doen. Op de envelop dan graag vermelden waarvoor de munten zijn bestemd.

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9:30 uur

datum en tijdstip 27-06-2021 om 9:30 uur