Online kalender Veertigdagentijd 2021: Ik ben er voor jou Online kalender Veertigdagentijd 2021: Ik ben er voor jou

Het thema van de kalender is dit jaar 'Ik ben er voor jou’, en behandelt wekelijks één van de zeven werken van barmhartigheid. Jezus heeft ons laten zien wat barmhartigheid is: de hongerigen eten en de dorstigen drinken geven, de naakten kleden, de vreemdelingen onderdak bieden, de zieken verzorgen, de gevangenen bezoeken en de doden begraven. Zo inspireert Hij ons tot op de dag van vandaag. In de kalender vindt u elke dag een bijbeltekst en een korte overdenking. De online kalender biedt bovendien verschillende extra’s, zoals interviews met de predikanten die een bijdrage leverden aan de kalender, tips voor de vastentijd en passende gebeden.

datum en tijdstip 19-09-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 26-09-2021 om 10:00 uur