PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Foto's Pelgrimstocht 2013

Pelgrimstocht naar de Nicolaaskerk
Foto's Pelgrimstocht 2013

Op zondag 6 oktober was er de pelgrimstocht. Deze vertrok vanaf de Nicolaaskerk in Wijhe en ging door de uiterwaarden, gelegen tussen Wijhe en Herxen. Het einddoel was weer de Nicolaaskerk.
Voorafgaand aan de pelgrimstocht was er in de Nicolaaskerk, een gezamenlijke zondagsdienst van de protestantse gemeentes Olst en Wijhe. Deze werd geleidt door ds. Veenstra.

Na het koffiedrinken kon een ieder die mee wilde wandelen aansluiten voor de pelgrimstocht. De wandelaars kregen eerst een korte tekst en uitleg van het te lopen tocht door Herman Menkveld, die deze tocht als gids de wandelaars begeleidde.
Van ds. Veenstra kreeg elke wandelaar een steentje aangereikt. Hierover mocht men zijn of haar gedachten over laten gaan.
Halverwege de pelgrimstocht was er een rustpauze. Daar werd door twee gemeenteleden koffie en thee aangeboden, alwaar men verder kon genieten van door de wandelaars zelf meegenomen lunchpakket.
Bij terugkomst in de Nicolaaskerk werd een lied uit Tussentijds gezongen. Dit was het einde van de pelgrimstocht.

Er zijn van deze pelgrimstocht zijn diverse foto’s gemaakt. De foto’s zijn te bekijken door op Pelgrimstocht 2013 te klikken.

Daarnaast zijn van aantal foto’s vergrote weergaves te zien. Deze zijn afzonderlijk te zien door op onderstaande foto's te klikken.

                

              

              

              

              

 

terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.