PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 

dinsdag 8 december 2020

Gemeenteavond 8 december - aanmelden uiterlijk 5 december

Locatie: 
 Dorpskerk Olst
Tijdstip: 
 19:30 uur

Nieuwe datum gemeenteavond: dinsdag 8 december 2020

Na het eerdere uitstel van de gemeenteavond 17 oktober is er nu een nieuwe datum bekend voor de gemeenteavond, namelijk dinsdag 8 december. De kerkenraad wil tijdens deze avond de gemeente horen over de invulling van het dienstverband met onze predikant ds. Henk Jan Damstra na het aflopen van zijn detachering. Meer inhoudelijke informatie vindt u in de Kerkwijzer van december.

De gemeenteavond zal gehouden worden in de Dorpskerk in Olst, waar volgens de huidige coronamaatregelen 30 personen bij aanwezig mogen zijn. Daarnaast is het mogelijk om de gemeenteavond digitaal te volgen. In verband met de coronamaatregelen moet u zich vooraf aanmelden: zowel wanneer u fysiek aanwezig wilt zijn als wanneer u de bijeenkomst online wilt volgen. De bijeenkomst is niet openbaar. U krijgt voorafgaand aan de bijeenkomst een code waarmee u toegang krijgt tot de online sessie.
U kunt zich aanmelden uiterlijk tot en met 5 december bij Evelien Schrijver: 06-27178443 of via mail: scriba@pkn-olst.nl
Ook kunt u bij Evelien voorafgaand aan de bijeenkomst eventuele vragen inleveren.
De bijeenkomst zal worden geleid door de classispredikant, ds. Klaas van der Kamp. Ook zal er iemand van het CCBB aanwezig zijn om eventuele vragen over de financiën te beantwoorden. De avond start om 19:30 uur.

 

terug
 


 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.