di 8 december 2020

Dorpskerk Olst
Tijdstip:

Nieuwe datum gemeenteavond: dinsdag 8 december 2020

Na het eerdere uitstel van de gemeenteavond 17 oktober is er nu een nieuwe datum bekend voor de gemeenteavond, namelijk dinsdag 8 december. De kerkenraad wil tijdens deze avond de gemeente horen over de invulling van het dienstverband met onze predikant ds. Henk Jan Damstra na het aflopen van zijn detachering. Meer inhoudelijke informatie vindt u in de Kerkwijzer van december.

De gemeenteavond zal gehouden worden in de Dorpskerk in Olst, waar volgens de huidige coronamaatregelen 30 personen bij aanwezig mogen zijn. Daarnaast is het mogelijk om de gemeenteavond digitaal te volgen. In verband met de coronamaatregelen moet u zich vooraf aanmelden: zowel wanneer u fysiek aanwezig wilt zijn als wanneer u de bijeenkomst online wilt volgen. De bijeenkomst is niet openbaar. U krijgt voorafgaand aan de bijeenkomst een code waarmee u toegang krijgt tot de online sessie.
U kunt zich aanmelden uiterlijk tot en met 5 december bij Evelien Schrijver: 06-27178443 of via mail: scriba@pkn-olst.nl
Ook kunt u bij Evelien voorafgaand aan de bijeenkomst eventuele vragen inleveren.
De bijeenkomst zal worden geleid door de classispredikant, ds. Klaas van der Kamp. Ook zal er iemand van het CCBB aanwezig zijn om eventuele vragen over de financiën te beantwoorden. De avond start om 19:30 uur.

Kerk Open in de Adventstijd
datum en tijdstip 04-12-2020 om 19:00 uur

Zondagsdienst - Tweede Advent
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10:00 uur

Gemeenteavond 8 december - aanmelden uiterlijk 5 december
datum en tijdstip 08-12-2020 om 19:30 uur

Kerk Open in de Adventstijd
datum en tijdstip 11-12-2020 om 19:00 uur

Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021