PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Start van gespreksgroepen voor 40- en 60-plussers

Gespreksgroep voor 40- en 60-plussers
Start van gespreksgroepen voor 40- en 60-plussers

In oktober gaan een tweetal gespreksgroepen starten. Respectievelijk een gespreksgroep voor 40-plussers en voor 60-plussers. De gespreksgroepen zullen worden geleidt door ds. Henk Jan Damstra.

Gesprekgroep 40-plus
Wie hier belangstelling voor heeft, kan men zich aanmelden. Vermeld ook graag even welke dagen men in de week wel of niet beschikbaar is, dan kan ds. Damstra daar bij het maken van een planning rekening mee houden.  Het aantal bijeenkomsten zal ongeveer één keer per maand plaatsvinden.

Gesprekgroep 60-plus
De gesprekgroep voor mensen van 60 jaar en ouder gaat ook weer verder, naast alle andere activiteiten die er te doen zijn. Vermeld hier ook graag welke dagen men in de week wel of niet beschikbaar is. In het vorige seizoen kwam men steeds op een ochtend bij elkaar. Dat zal in het nieuwe seizoen waarschijnlijk weer het handigste zijn.

Aanmelden voor één van deze gespreksgroepen kan bij ds. Henk Jan Damstra. Dit op het emailadres damstra.schreuder@planet.nl

terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.