• Gebedsmoment voor Vrede en Recht in Oekraïne
    Er zijn veel initiatieven om medeleven te tonen voor de mensen in de Oekraine. De Protestantse Kerk en de KRO-NCRV organiseren vandaag, woensdag 2 maart, een gebedsmoment voor vrede en recht in Oekraine.
    De korte viering vindt plaats om 17.30 in de Domkerk in Utrecht. De viering wordt live uitgezonden door de KRO-NCRV om 17.30 op NPO2.

Voorafgaand daaraan zullen in veel kerkelijke gemeenten in Nederland de klokken worden geluid. Ook in Olst zullen van 17.15-17.30 de klokken worden geluid als oproep tot deelname aan dit gezamenlijke gebed.

Vanaf vrijdagavond 5 maart starten de avondgebeden weer in de aanloop naar Pasen. Deze gebedsdienst wordt gehouden op het koor van de kerk. Daarbij zal as vrijdag ook stil gestaan worden bij de situatie in Oekraïne.

• 01-03-2022

Met ingang van vrijdag 25 februari zijn alle corona maatregelen vervallen! Het is niet meer nodig om 1,5 meter afstand te houden (het mag natuurlijk wel voor wie dat prettiger vindt) en ook de mondkapjesplicht vervalt.
    Daarnaast mag u weer gewoon meezingen tijdens de diensten! Wat fijn dat we zo eindelijk weer op een ‘normale’ manier de dienst met elkaar mogen beleven.
    Zodra activiteiten in de Bastiaan weer opgepakt worden, leest u hierover in de Kerkwijzer of elders op de website.