• 28-11-2021 Coronamaatregelen

Beste gemeenteleden,

Helaas zijn we als kerkenraad genoodzaakt om weer een aantal coronamaatregelen in te voeren. Het aantal coronabesmettingen loopt de laatste weken hard op. Op basis daarvan heeft onze regering al een aantal maatregelen afgekondigd. Als kerkenraad hebben we besloten tot de volgende maatregelen om de veiligheid van u als gemeentelid tijdens de diensten en de activiteiten van de kerk te borgen en het risico op besmettingen minimaliseren.

De basisregels
Allereerst vragen we u om de basisregels in acht te blijven nemen: blijf thuis als u klachten hebt en was regelmatig uw handen. Ook wordt u gevraagd om een mondkapje te dragen bij het betreden van en het lopen door de kerk.

Reserveren
Bij het toewijzen van zitplaatsen wordt weer 1,5 meter afstand in acht genomen. Daarnaast vragen we u om u vooraf weer aan te melden als u naar de kerk wilt komen. U kunt reserveren door te bellen, mailen of appen naar Dirk Visser op vrijdag en zaterdag tot 12.00. De contactgegevens van Dirk zijn:
e-mail: dhvisser@live.nl
telefoon: 0570-563808 of 06-15684522

Zingen
We zijn weer gestopt met de gemeentezang en werken in plaats daarvan met voorzangers om de dienst muzikaal te ondersteunen.

Koffiedrinken
Voorlopig is er geen koffiedrinken na de dienst. Het koffiedrinken tijdens de inloopmorgen op maandagochtend is ook tijdelijk gestopt.

Overige bijeenkomsten in de Bastiaan
Tijdens alle bijeenkomsten in de Bastiaan geldt dat de 1,5 meter afstand in acht moet worden genomen. Ook vragen we u een mondkapje te dragen bij binnenkomst van de Bastiaan. Daarnaast zal per bijeenkomst worden beoordeeld of het verstandig is om bijeen te komen of niet, mede gezien het advies om de groepsgrootte te beperken (thuis max 4 bezoekers op 1 dag). Er worden geen bijeenkomsten georganiseerd na 17.00 ’s avonds.

Oecumenische avondgebed
In verband met de annuleren van bijeenkomsten en ontmoetingen na 17.00 ‘s avonds zien we ons genoodzaakt om  ook te stoppen met het oecumenisch avondgebed.

Houd moed, heb lief!

Namens de kerkenraad,

Evelien Schrijver-Steenbruggen
Scriba PKN Olst
scriba@pkn-olst.nl

• 28-11-2021 Vorming en Toerusting:
In het Winterprogramma van Vorming en Toerusting is de informatie over het gemeenteweekend gewijzigd.
Klik hier voor de wijzingen.

za 04 dec 2021 om 13:30

Opgave Gemeente weekend

zo 05 dec 2021

Kerkdienst gemist?

Berichten of wijzigingen ?

beheer@pkn-olst.nl