Het perfecte plaatje "God in Salland"

Maak jij het “perfecte plaatje”?

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een camera op zak (vaak in de smartphone) en kan dan ook zomaar foto’s maken, maar heb je er ook oog voor? Maak jij het perfecte plaatje (met of zonder een beetje geluk)? Vind je het leuk om foto’s te maken en ben je soms ook heel tevreden met het resultaat?
Wij willen alle amateur-fotografen daarom uitnodigen om mee te doen aan deze wedstrijd:

Thema van de foto-wedstrijd is: “God in Salland”
Maak een mooie / originele / indrukwekkende foto met dit thema in gedachten!
Waar zie je iets dat je in hogere sferen brengt? Een mooie natuurfoto? Een prachtig Mariabeeldje? Een crucifix langs de weg? Een prachtige hemelfoto? Wat spreekt tot jouw verbeelding?

De mooiste foto’s worden door een jury van vier deskundigen (uit de vier Klein Sallandse kerken) plus de drie dominees van Klein Salland gekozen! De winnende plaatjes worden groot afgedrukt en in de vier kerken geëxposeerd.

Iedereen mag deelnemen, maximaal drie foto’s per deelnemer.
Foto’s graag met een korte toelichting sturen naar: godinsalland@gmail.com

Deelnemen kan tot 1 oktober 2022.

Deze wedstrijd is een initiatief van de PKN kerken van Klein Salland, t.w. Wijhe - Olst - Wesepe - Raalte. Informatie ook te vinden op de website: https://www.pknraalte.nl/god-in-salland/