PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Inspiratiedag, Léven, tot het einde!

Inspiratiedag, Léven, tot het einde!

Op zaterdag 13 oktober wordt in Deventer een inspiratiedag over palliatieve zorg georganiseerd. Deze dag vindt plaats op de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg en is getiteld: Léven, tot het einde!

Programma
Het programma bestaat uit twee onderdelen:
• een gratis te bezoeken brede informatie- en belevingsmarkt.
• een royaal workshopaanbod waarvoor een toegangsprijs van € 50,- geldt en waarvoor men zich digitaal moet inschrijven.

Vanaf 9.30 uur is er een muzikale ontvangst door het Brassokoor uit Deventer en staan koffie en thee klaar in Hogeschool Saxion, Handelskade 75 te Deventer. Om 10.00 uur verzorgen Matthijs van Nieuwkerk en Hilde de Vocht de opening van de dag. U bent tot 13.30 uur van harte welkom om zich te laten informeren, te verbazen, te delen en te inspireren. Alle bezoekers krijgen gratis het magazine Pal voor u, een informatief tijdschrift over leven in de laatste fase. Voor deelname aan de workshops kan tot 5 oktober ingeschreven worden via onderstaande website. Als er plaatsen over zijn kunnen er op de dag zelf, tegen gereduceerd tarief, losse workshops worden geboekt.

Meer informatie vindt u op de website www.pnsalland.nl

De inspiratiedag is een initiatief van de netwerken palliatieve zorg in Salland, Zutphen, Oost- en West Achterhoek, wordt ondersteund door de redactie van het magazine ‘Pal voor u’ en is geadopteerd de stuurgroep IDPZ, die gevormd wordt door de landelijke organisaties Agora, Palliactief, Fibula en VPTZ. 

terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.