Inzameling PLUS zegels

Ook dit jaar kunner er weer zegels gespaard worden voor het enige echte Boodschappenpakket van supermarkt PLUS. Met ruim EUR 50,00 aan gratis boodschappen biedt het pakket voor ieder wat wils! U kunt zegels sparen van zondag 14 november 2021 t/m zaterdag 19 februari 2022. Volle spaarkaarten kunnen nog worden ingeleverd t/m zaterdag 26 februari 2022.

Er zijn mensen die deze zegels niet sparen. De gezamenlijke Kerken doen daarom een beroep op diegene die deze zegels niet sparen om deze zegels toch aan te nemen.

De gezamenlijke Kerken stellen de volle spaarkaarten graag ter beschikking aan mensen die het financieel niet gemakkelijk hebben. Als u mensen kent die dit boodschappenpakket goed kunnen gebruiken, dan horen wij dat graag van u. Eventueel kunt u ook alleen het adres doorgeven. U kunt de namen/adressen doorgeven aan: Gerrie Holtkuile (telefoonnr: 563215) of Cees Vonk (telefoonnr; 562147)

U kunt uw volle spaarkaart en/of uw losse zegels voor of na de kerkdienst in de dozen deponeren die achterin de Dorpskerk en in de Willibrordkerk staan.

De volle kaarten of losse zegels kunnen ook worden afgegeven bij de volgende personen: Marian Timmer, Boskamp 3, Gerrie Holtkuile, Jan Schamhartstraat 24, Cees Vonk, Johan de Wittstraat 25. Frits Polman, Koolmees 10 en Corrie Jacobs, Averbergen 37.

Hartelijk dank, namens de gezamenlijke Kerken