zo 13 dec 2020  om 10:00 uur
Voorganger: Ds. H.J. Damstra
Zondagsdienst - Derde Advent - viering Heilig Avondmaal

Met medewerking van de familie Roemajauw

Collecte:
Mission Aviation Fellowship (MAF)
MAF is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij. Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken. MAF maakt met haar vliegtuigen mensen in geïsoleerde gebieden bereikbaar voor hulp. Al meer dan 65 jaar zijn de MAF vliegtuigen een uitkomst voor mensen in nood. MAF vliegt o.a. voor Flying Docters, Verenigde Naties (VN), Rode Kruis, Dorcas, Tear, Unicef. Deze worden partner-organisaties genoemd.

De vliegtuigen van MAF zijn geschikt voor het zware werk, ze kunnen landen op korte landingsbanen en zijn voor verschillende doelen in te zetten.
MAF bereikt mensen met:

• Humanitaire hulp
  • Medische hulp
  • Ontwikkelingshulp
  • Zending
  • Door de vliegdiensten van MAF worden mensen en dorpen bereikt met (nood)hulp en het evangelie.
Mensen die in de uitersten van de aarde wonen zijn vaak afgesloten van de buitenwereld. Dit beperkt hun mogelijkheden om zich te ontwikkelen, hulp te ontvangen en het Evangelie te horen. MAF maakt hen bereikbaar voor Gods Liefde!
Waarom zijn de 130 MAF vliegtuigen nodig? MAF vliegt voor meer dan 1.000 kerken en (hulp)organisaties. Waarom kiezen zij voor MAF?
  • Als elke seconde telt
    Elk mensenleven telt. Mensen rekenen op MAF bij een ramp, epidemie of medische noodsituatie.
  • Slechte wegen
    Vaak zijn de wegen slecht en onbegaanbaar.
  • Grote afstanden
    Dorpen liggen ver uit elkaar of er zijn geen wegen vanwege bergen of oerwoud.
  • Tijdsbesparing
    45 minuten vliegen bespaart een autorit van 9 uur. Er is geen extra tijd nodig om uit te rusten van de reis.
  • Gevaar
    De kans op aanvallen of roofovervallen maakt het vervoer via de weg risicovol.
Meer informatie over MAF vindt u op: www.maf.nl.

Steun dit werk
U kunt dit werk steunen door uw bijdrage over te maken op het rekeningnummer van de diaconie: NL50 RABO 0146 2601 20 t.n.v. Diaconie Olst, met vermelding van “MAF”.

Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken ?

datum en tijdstip 24-01-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 14-02-2021 om 10:00 uur

Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021