'Kerkplein 1 Olst'

‘Kerkplein 1 Olst’, de geschiedenis van de Willibrord- of Dorpkerk en haar gemeente, is een rijk geïllustreerd boek met kleuren- en zwart-wit foto’s.

De voorkant is een ontwerp van Huub Coenen. Een aantal foto’s zijn van gemeenteleden ontvangen, andere via ‘t Olster Erfgoed.
We hebben een keuze moeten maken uit al deze foto’s. Op het laatste moment is hoofdstuk 12 toegevoegd met een verrassende ‘Terugblik van vier predikanten’.

Het voorwoord is geschreven door de burgemeester van Olst-Wijhe, Ton Strien.

Het boek ‘Kerkplein 1 Olst’ is te koop bij o.a. boekwinkel Korten, Aaldert Geertsstraat 19, 8121 BK, Olst en bij ‘t Olster Erfgoed, Infocentrum IJssel, Rijksstraatweg 109, 8121 SR, Den Nul.
De prijs van het boek is € 17,95.

Met zijn 160 bladzijden is het een interessant en aantrekkelijk boek om te bezitten of cadeau te doen. De opbrengst van de verkochte boeken komt ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk.

’Kerkplein 1 Olst’ wordt onder de paraplu van de kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Olst uitgegeven.

Zondagsdienst - Tweede Advent
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10:00 uur

Gemeenteavond 8 december - aanmelden uiterlijk 5 december
datum en tijdstip 08-12-2020 om 19:30 uur

Kerk Open in de Adventstijd
datum en tijdstip 11-12-2020 om 19:00 uur

Zondagsdienst - Derde Advent - viering Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 13-12-2020 om 10:00 uur

Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021