Elke week op zondag

Koffiedrinken na de dienst via Zoom

Locatie:
Tijdstip:
 11:00 uur  - 12:00 uur

Van veel gemeenteleden horen we dat het koffiedrinken na de dienst gemist wordt.
Nu de lockdown verlengd is en de nieuwe variant ons noopt nog langer pas op de plaats te maken is
de werkgroep Nieuwe Kerkvormen met het initiatief gekomen om een koffiemeeting te organiseren na de dienst.
Zet zelf koffie. Maak het gezellig rond het beeldscherm en na de dienst kunt u de via de kerkmail verzonden link aanklikken en kunnen we elkaar ontmoeten in een digitale omgeving.
Het zal even wennen zijn, maar wij hopen dat het een bijdrage levert aan de verbondenheid met elkaar.
Hebt u nog nooit eerder meegedaan aan ontmoetingen via Zoom dan is het nodig een klein programma te downloaden. Als je de link aanklikt wordt daarom gevraagd.
Iedere week wordt een link gestuurd via de kerkmail.

Hartelijke groet namens de werkgroep Nieuwe Kerkvormen,
Esther Coes