PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Oecumenisch avondgebeden in de advent

.
Oecumenisch avondgebeden in de advent
Het is nog nooit zo donker geweest of het wordt altijd wel weer licht.Die zin uit een bekend liedje lijkt zo’n open deur, maar het heeft een onderliggende boodschap. De open deur is dat het in deze donkere dagen voor Kerst, na de kortste dag gewoon elke dag weer lichter wordt. Maar we kennen ook de boodschap van Kerstmis en die is dat we mogen hopen en vertrouwen dat ook in ons soms donkere leven en het Licht het altijd weer wint van de duisternis.

Daarom is de adventstijd een tijd van bezinning en inkeer, maar ook van hoop en verwachting dat het licht steeds weer doorbreekt door de geboorte van het Kind van Bethlehem. 
Om met elkaar na te denken over ons verlangen naar licht in de duisternis en om ons voor te bereiden op het licht en het feest van Kerstmis, zijn er de komende vrijdagavonden weer oecumenische avondgebeden in de oude dorpskerk in Olst.

De eerste is op 28 november, daarna volgen 5, 12 en 19 december.
De aanvang is om 19.30 uur.
U bent hierbij van harte welkom.
 
Werkgroep Oecumenische Avondgebeden
Lammie In ‘t Veld
terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.