PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Oecumenische avondgebeden

.
Oecumenische avondgebeden
"Op weg naar Pasen……!“
 
De tijd vliegt” zeggen veel mensen en ze hollen achter zich zelf en achter die vliegende tijd aan. Maar soms wil of moet je even stilstaan om je te bezinnen waar het in je leven echt om gaat.

In de veertigdagentijd, de zes weken voor Pasen, creëren we weer een aantal bezinningsmomenten in de Dorpskerk in Olst omdat deze (vasten)tijd van oudsher een tijd van inkeer is.
Zo kunnen we ons voorbereiden op Pasen, het feest van uittocht en bevrijding, het feest van een nieuw begin, van opstaan en op weg gaan, van nieuw perspectief ook in ons eigen leven.

Vanaf 7 maart wordt er elke vrijdagavond weer een oecumenische avondgebed of vesper gehouden. Dit is een korte viering van ongeveer een half uur, waarin we met elkaar luisteren naar lezingen, zingen, bidden en stil zijn.

We willen u hiervoor heel graag uitnodigen op vrijdagavond 7, 14, 21, 28 maart en 4 en 11 april in de Dorpskerk in Olst. Aanvang is om 19.30 uur.

 
Namens de werkgroep oecumenische avondgebeden,
Lammie In 't Veld
terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.