PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Oecumenische Avondgebeden in de advent

Advent
Oecumenische Avondgebeden in de advent

In Olst bestaat al heel wat jaren de gewoonte om in de weken voorafgaand aan Kerstmis oecumenische avondgebeden (vespers) te houden in de Dorpskerk.
Deze avondgebeden worden georganiseerd en uitgevoerd door leden van de Rooms-katholieke en Protestantse kerken in Olst en Boskamp.

Ook in de komende adventstijd zijn er weer van die meditatieve bezinningsmomenten van ongeveer een half uur, waarin we ons in de stilte van de oude kerk voor kunnen bereiden op Kerstmis, het feest van een nieuw begin, van geboorte en van licht dat doorbreekt en het altijd weer wint van het donker in ons leven, hoe dan ook!
Iedereen die daar eens even bij stil wil staan in de rust en met de stilte van de Dorpskerk en dat samen met anderen wil ervaren is van harte welkom op vrijdagavond 29 november, 6, 13 en 20 december van 19.30-20.00 uur in de oude Willibrordkerk in Olst.

Werkgroep Oecumenische avondgebeden,

Lammie In ‘t Veld
 

terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.