PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Oecumenische viering in de Dorpskerk

Oecumenische viering in de Dorpskerk
Van 19 tot 26 januari 2014 wordt weer in heel veel landen de jaarlijkse week van gebed voor de éénheid van de christenen gehouden. Het thema is deze keer: “Is Christus dan verdeeld?” Hiervoor is er een oecumenische viering in de Dorpskerk. Dit op zondag 19 januari om 10.00 uur.

Tijdens deze gebedsweek zullen wereldwijd christenen uit verschillende kerkelijke tradities stilstaan bij deze vraag. Hierbij is verschil van inzicht niet erg, zolang je ook maar met respect openstaat voor de mening van de ander.
Daarom willen we ook in Olst en Boskamp als gezamenlijke kerken met elkaar gedenken en delen wat Christus - en Christen zijn -, voor ons betekent. Dat doen we deze keer in de Dorpskerk in Olst en de voorgangers zijn ds. H.J. Damstra en diaken F. de Graaf.
Medewerking wordt verleend door koor Ardente en na de viering is er weer gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in de Bastiaan na te praten.
Ook u / jij bent daarbij van harte welkom!!
 
Werkgroep Oecumene,
Lammie In ‘t Veld
 
terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.