Open Monumentendag 2012; een impressie.

Een zeer tevreden Ds Wiegers
Open Monumentendag 2012; een impressie.
Monumentendag 2012 viel op een mooie zaterdag begin September. De kerk was open en de bezoekers kon den genieten van een (bijna continue) orgelconcert gegeven door Wim de Just. Er bestond de mogelijkheid om "verzoeknummers" aan te vragen welke indien mogelijk bijna terstond gespeeld werden.
Zo rond het middaguur sprak de redactie een enthousiaste Ds Wiegers die vertelde dat er op dat ogenblik al meer bezoekers geteld waren dan het gehele weekend in het voorgaande jaar.
Tevens was in de kerk natuurlijk nog de expositie te zien van Br Vincentius.

En na een bezoek aan de "open kerk" was het voor veel mensen een logische gang naar de Jam en Chutneymarkt op het Kerkplein en in de Bastiaan om de inwendige mens te laven.

Kortom : een zeer geslaagde dag !

Kerk Open in de Adventstijd
datum en tijdstip 04-12-2020 om 19:00 uur

Zondagsdienst - Tweede Advent
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10:00 uur

Gemeenteavond 8 december - aanmelden uiterlijk 5 december
datum en tijdstip 08-12-2020 om 19:30 uur

Kerk Open in de Adventstijd
datum en tijdstip 11-12-2020 om 19:00 uur

Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021