Paaswake en paasontbijt Paaswake en paasontbijt

In de hele nacht van 7/8 april voor de paasmorgen zal er weer worden gewaakt. Al een heel lange traditie in Olst. In die nacht zullen Bijbelgedeelten worden gelezen, die ons iets van de geschiedenis naar Pasen toe zullen laten ontdekken.
Daar zijn wakers voor nodig. Er heeft zich al een aantal mensen opgegeven, maar er kunnen nog mensen ingeroosterd worden.
De paaswake wordt afgesloten met een ochtendgebed dat op zondag 8 april om 6.30 uur begint.
Om 6.58 uur komt de zon op. Dan wordt de nieuwe paaskaars binnengedragen. Onze organist speelt dan het Halleluja van Händel.
U kunt alles meebeleven. Voor het ochtendgebed hoeft u zich niet aan te melden.
Voor de paaswake kan men zich aanmelden bij Cees Vonk, tel. 0570-562147 of via e-mail; vonk112@hetnet.nl

Paasontbijt
Aansluitend aan de paaswake is men welkom bij het paasontbijt in De Bastiaan. Daar hoeft men zich niet voor op te geven. We delen wat er is…

Een lach en een traan – twee bijzondere cantates
datum en tijdstip 25-11-2020 om 19:45 uur

Leeskring Psalmen
datum en tijdstip 26-11-2020 om 19:30 uur

Kerk Open in de Adventstijd
datum en tijdstip 27-11-2020 om 19:30

Zondagsdienst - Eerste Advent
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10:00 uur

Vorming & Toerusting 2020-2021

Activiteiten met en voor elkaar!
Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2020-2021