PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Pannenkoekendag op zaterdag 11 oktober

.
Pannenkoekendag op zaterdag 11 oktober
Heeft u zaterdag 11 oktober a.s. al in uw agenda genoteerd ? U kunt dan weer smikkelen en smullen van onze overheerlijke pannenkoeken. Wij toveren De Bastiaan om tot een gezellig pannenkoekenrestaurant.
 
Er staan diverse soorten pannenkoeken op het menu. Vorig jaar was de “De Bastiaanpannenkoek” een succes maar dit jaar introduceren wij de “BoerenBastiaan-pannenkoek”. Laat u door deze speciale pannenkoek verrassen !!
 
Het “eigen personeel” voorziet u daarbij graag van een lekker drankje. Ook als u alleen bent, hoeft u niet alleen te eten. Aanschuiven mag !!
Het restaurant is geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur. Parkeerruimte is er volop en het station is dichtbij.
 
Als u niet in de gelegenheid bent om in ons gezellige restaurant te komen eten, kunt u uw pannenkoeken ook komen afhalen.
 
Van de verkoop van iedere pannenkoek gaat €1,- naar het Noaberhuus.  Het Noaberhuus zorgt voor laagdrempelige ontmoetingspunten voor alle bewoners van de gemeente Olst-Wijhe en is dus voor alle gezindten. Het Noaberhuus zou graag over apparatuur beschikken om zelf  informatiemateriaal te kunnen maken met als doel zoveel mogelijk burgers te bereiken.  
De overige opbrengst is bestemd voor het rijksmonument, de Dorpskerk.

 
terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.