za 3 januari 2015

De Bastiaan
Tijdstip:
 9.00 uur

Het pelgrimeren van de afgelopen jaren willen we uitbreiden en verplaatsen naar de zaterdag.

Daarom trekken de voorgangers van Klein Salland de wandelschoenen aan en nodigen je uit om met hen het Geert Grootepad te lopen. Deze tocht, in het voetspoor van de moderne devotie loopt van Deventer naar Zwolle. We spreiden het lopen van de verschillende etappes (ongeveer 12 tot 15 km) over een paar seizoenen uit. We starten elke etappe samen en we krijgen wat woorden voor onderweg mee. Het is een mooie gelegenheid om samen wat te doen en elkaar te ontmoeten!

Lees hier meer over de wandeling van vandaag.

Begeleiding: Martje Veenstra-Oving en de andere collegae van Klein Salland.

Start wandeling vanaf De Bastiaan, aanvang wandeling; 9.00 uur.
Opogave en informatie bij martjeveenstra@hotmail.com
Kosten: reiskosten eventueel bus, auto en koffie.

datum en tijdstip 09-08-2020 om 9:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 12-08-2020 om 19:00

datum en tijdstip 14-08-2020 om 13:30 uur